Bespreek het Samen Ede


Het programma Bespreek het Samen wordt u aangeboden door samenwerkende kerken in Ede. Het is voor iedereen toegankelijk, ongeacht kerkelijke afkomst of gezindte. Ook als u niet kerkelijk bent betrokken, bent u van harte welkom.

Voor het seizoen 2023-2024 hebben wij een afwisselend programma met veel interessante onderwerpen bij elkaar gebracht. U kunt zich samen met anderen verdiepen in vragen rond bijbel en geloof, kunst, cultuur en samenleving.

Als u zich opgeeft, ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging van uw aanmelding. Een week voor het evenement plaatsvindt, ontvangt u een herinnering op hetzelfde e-mailadres waarmee u zich heeft opgegeven. Ook kunt u uw aanmelding weer ongedaan maken bij het betreffende evenement mocht u verhinderd zijn.

Wilt u graag een papieren versie van het hele programma? Dat kan! U kunt ons programma uitprinten. Onder het Tabblad Downloads vindt u de papieren versie van het programma.

Heeft u problemen met aanmelden of heeft u ondersteuning nodig? Neem dan contact op met onze contactpersonen. Zij helpen u graag verder.

Het Team van Bespreek het Samen

Voor zover bekend berusten er geen rechten op de afbeeldingen die op deze website te vinden zijn. Mocht u toch een afbeelding tegenkomen waar copyright op zit, dan kunt u contact met ons opnemen. We zullen vervolgens de betreffende afbeelding zo spoedig mogelijk van de website verwijderen. Wilt u uw gegevens uit de database van bespreek het Samen laten verwijderen, stuurt u dan een mail naar het secretariaat. U vindt de gegevens onder het kopje 'contact'.